• Fotobalk Sub

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Wat klanten zeggen

 • "Forteezza bracht ons de kennis en inzichten om te komen tot een solide bedrijfstraining projectmanagement. Tegelijk hielp zij ons daarmee om onze aanpak verder te verbeteren."

  Ton Leeggangers - Korein, voorzitter Raad van Bestuur

 • "Wolters Kluwer France (WKF) management considered the effort delivered by Hilde Janissen to have been very supportive. WKF management is now on a structured program path with defined and agreed upon priorities."

  Ronald Alsen - Wolters Kluwer, voormalig Vice President Internal Audit

 • "De interim manager van Forteezza heeft overall een uitstekende performance en resultaten behaald binnen de context van de zorgeenheid in een veranderd ziekenhuis."

  Mary Groenewoud - Amphia Ziekenhuis, voormalig lid Raad van Bestuur

 • "Aan de project- en interim manager van Forteezza wil ik de dank uitspreken voor de goede support die is geleverd. Het was klasse!"

  Roelof Konterman - Achmea, voormalig vicevoorzitter Raad van Bestuur

 • "We vormden samen een goed span. Ik ben met name tevreden over de mooie combinatie van projectmanagement competenties versus inhoudelijke en organisatorische skills."

  Jan de Bonth - Enexis, voormalig Manager Verandermanagement

 • "Het divisiebestuur is zeer te spreken over de behaalde resultaten. Het verandertraject is doelgericht aangepast en vasthoudend gerealiseerd. Daarbij verliep de samenwerking te allen tijde erg plezierig."

  Egbert Vos - LUMC, Manager Bedrijfsvoering

 • "Wij zijn erg tevreden met de bereikte resultaten. Door de veranderingen in de organisatie draait de polikliniek effectiever dan voorheen. De samenwerking en onderlinge verhoudingen zijn sterk verbeterd. Overall ervaren wij meer rust en ruimte voor de medisch inhoudelijke zaken."

  Prof. Gre Luyten - LUMC, Afdelingshoofd Oogheelkunde en Prof. Nicoline Schalij-Delfos - LUMC, medisch manager Polikliniek Oogheelkunde

 • "Dank voor alle steun en voortvarendheid om het Regionaal Oncologienetwerk West een identiteit te geven."

  Carina Hilders - voorzitter Bestuurlijk Overleg Regionaal Oncologienetwerk West en voorzitter Raad van Bestuur Reinier de Graaf Ziekenhuis

 • “Ik heb veel bewondering voor de interim manager van Forteezza. Vrij ondoorzichtige processen zijn in korte tijd minder complex en inzichtelijk gemaakt. Het team is op uitstekende wijze geleid en er is prettig samengewerkt met andere afdelingen.”

  Anja Arts - Interpolis, voormalig hoofd Marktbewerking

 • “Hilde weet op een natuurlijke manier ruimte te bieden aan het proces wat nodig is en daarbinnen de structuren en resultaten te creëren die zijn gewenst. De snelheid en het gemak waarmee zij mensen aan zich bindt, was opvallend”

  Wilbert Eggenkamp - Cosis, Concern Controller