• Fotobalk Sub

Over Hilde

Hilde heeft ruim 25 jaar werkervaring en beschikt als bedrijfskundige over een brede algemene kennis van organisaties en bedrijfsprocessen. Al sinds haar studie is ze geïnteresseerd in IT-ontwikkelingen en vooral in de toepasbaarheid en toegevoegde waarde voor de bedrijfsvoering. Als specialisaties heeft zij informatiemanagement en postdoctoraal EPD Auditing gestudeerd. Naast deze 'harde' kennisgebieden heeft Hilde gedurende haar carrière veel ervaring opgedaan met de ‘zachte’ aspecten op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze 3 pijlers - bedrijfskunde, IT management, persoonlijke ontwikkeling - vormen de basis van haar kennis en expertise.

Ervaring 

Hilde analyseert en doorgrondt situaties snel en vertaalt deze vanuit het business perspectief gemakkelijk naar gewenste veranderingen of verbeterkansen. Haar ervaringen als lijnmanager maken het eenvoudig mogelijk om als interim manager of als kwartiermaker te functioneren. Als projectmanager is zij vertrouwd met de projectmanagementmethoden en -technieken van Prince2 en Agile. Hilde is gecertificeerd als Senior Project Manager (International Project Management Association- level B). Daarnaast is zij inzetbaar als coach/mentor van individuele medewerkers of teams en geeft zij trainingen en workshops.

Ambitie 

"Mijn belangrijkste drijfveer is het beter willen maken. Nieuwe ontwikkelingen beoordelen op hun toepasbaarheid en organisaties helpen om deze effectief in te zetten. Ondersteunen om strategieën helder uit te werken en ambities concreet te maken. Met aandacht voor de samenwerking en effectiviteit van teams en medewerkers. Want de juiste onderlinge verbinding creëert de beste resultaten!"