• Fotobalk Sub

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Passend bij haar omvang wil Forteezza zo maatschappelijk verantwoord mogelijk ondernemen. Dat uit zich onder meer in volledig elektrisch autorijden op basis van eigen opgewekte zonne-energie, en het gescheiden verzamelen van het afval. Daarnaast sponsoren wij regelmatig sporters en sportverenigingen, en leveren belangeloos ondersteuning aan kleine of middelgrote stichtingen of verenigingen.

Minder bang voor operatie

Minder bang voor operatie

Forteezza doneerde twee mini elektrische auto's aan een ziekenhuis waarmee kinderen zelf naar de operatiekamer kunnen rijden. Zij zijn hierdoor afgeleid en minder bang voor de operatie.
Mobiliteit voor iedereen

Mobiliteit voor iedereen

Stichting Mobiliteit voor Iedereen (MVI) zet zich in om te zorgen dat cliënten met een beperking hun dagbesteding behouden en deel blijven uitmaken van de maatschappij. Forteezza ondersteunt de aanschaf van een zorgbus voor het vervoer van cliënten van en naar de zorgboerderij en andere sociale activiteiten in haar regio.
Steentjes bijdragen

Steentjes bijdragen

Via een oud-collega raakten wij betrokken bij een project van de Stichting Habitat for Humanity. Zij bieden mensen een betere toekomst met een degelijk en veilig huis als basis. Forteezza steunt het creëren van een dergelijk fundament van harte en heeft ook enkele steentjes bijgedragen aan de bouw van opvanghuizen in Zambia.
Verenigingsadvies

Verenigingsadvies

Een sportvereniging zocht professionele feedback voor één van haar commissies. Samen met een ervaren manager en ex-bestuurder is onderzoek gedaan naar de procesmatige, organisatorische en communicatieve aspecten en zijn adviezen gegeven om de effectiviteit te vergroten.
Ondernemersklankbord

Ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord (OKB) helpt ondernemers in het MKB met vragen over hun bedrijfsvoering. Om 'up to date' te blijven heeft OKB in 2012 een aantal veranderingstrajecten gestart. Forteezza heeft belangeloos een ervaren projectmanager beschikbaar gesteld om een zorgvuldige en goede implementatie te begeleiden.
Ruggesteuntjes sporttalenten

Ruggesteuntjes sporttalenten

Forteezza sponsort jaarlijks getalenteerde sporters en sportteams zodat zij op hoog niveau kunnen blijven acteren en zichzelf kunnen blijven ontwikkelen.
EigerWolk

EigerWolk